Friday, May 12, 2017

Ema, su sõnad on kõige kallimad...

MÕNED HETKETABAMISED  EMADEPÄEVA TÄHISTAMISEST
Tavaliselt teeme sissekanded õpilaste abiga või kirjutavad õpetajad. Sel korral teeme teisiti. Sõna saavad EMAD, VANAEMAD ja kõik teised, kes 11. mai koosolemisel lastega koos tegutsesid ja neid toetasid. Kõik arvamused on teretulnud. Saatke ja lisame!

Käroli emaMulle tõsiselt meeldis kogu see päev, väga-väga tore oli maastikumäng. Selline hasart tekkis lõpuks sisse. Väga tore oli Hageri vahel ringi "uidata", sest tavaliselt sinna eriti ei satu. Hageri kooli lapsevanemad/lapsed ja õpetajad  on kõik nii toredad. Kontsert oli ka väga ilus. Pisar tuli ikka silma, nähes oma last endale laulmas. Ja kui ilus kingitus! Siiani käin ja imetlen ja kekutan teiste ees.Üliüli tore päev oli! Hageris on alati väga vahvad peod!

3.kl emad kingitusega. Foto Liisbeti emalt.
 Kingid valmisid Kenerti ema juhendamisel
Liisbeti ema: Tahaksin väga kiita ja tänada lapsi toredate kingituste eest. Iga laps teab oma ema nii hästi, et on osanud teha eripärase ja just oma emale kõige paremini sobiva kingituse. Väga armas!


Carel Maironi ema: Alguses tundus mõte paaritunnisest tormamisest Hageri vahel päris väsitavana. Paar esimest punkti juhtusid meie meeskonna teel olema päris kaugel koolist. 
Kuna lapsed olid nii entusiastlikud ja võidujanulised, siis polnud aega selle mõtte pikemaks veeretamiseks. Tuli kõike samaväärselt kaasa teha, sest meie ju oma laste eeskujuks olemegi. Mäng sai edukalt läbitud. Algas kontsert. Näha oli, et lapsed olid pikast päevast väsinud. Siiski oli nende silmis sära ja kõik laulud, luuletused ja tantsud sujusid südant soojendavalt. Minu jaoks kõige imelisem hetk oli aga seda pisikest pakikest avades. Täiesti imelisemaist imelisem kingitus :) Südamest tänan seda inimest, kes selle lastel teoks aitas teha. Soovin kõike paremat ja entusiasmi ka edaspidiseks kõigile selle õhtu korraldajatele. 




No comments:

Post a Comment