Friday, November 24, 2017

KADRILAAT



Kadrilaupäeva hommikul oli Hageri koolimajas palju sagimist: valmistuti laadaks. Meie majas oli  kadrilaat 2.korda.  Innustust saime Kohila maja pikaajalisesest traditsioonist ja eelmise aasta kogemusest. Müügilauad täitusid kiirelt, poisid tassisid laudu  juurdegi.  Müügiks oli toodud erinevaid küpsetisi ja maiustusi, topsides tarretist, kuivatatud puuvilju, helkureid, jõulukaarte, ehteid, kohale tassiti isegi limonaadimasin.


1.kl arvas nii: Mulle meeldis, et saime asju müüa ja ise osta. Kõik helkurid said nii kähku otsa. Tore, et emme tuli oma töökaaslasega laadale!    Üks laps maitses mu muffinit ja ütles, et see on nii hea kook, et sa võiksid seda alati teha. Tegin ühe loosi klassiõe  jaoks, tal ei olnud raha. Ta sai ka rõõmu laadast. Nii hea on olla, kui keegi annab raha. Raha lugeda on põnev. Mulle anti kogu aeg täpselt. Üks klassivend  andis rohkem kui vaja. Meid aitasid raha lugemisel suuremad lapsed ja õpetajad. Müüja amet on väga hea. Kaubanduskeskuse müüjad jõuavad hilja koju ja  see on halb.
Ootame veel sellist päeva! 


Sellist vahvat ja õpetlikku päeva saab korraldada ainult perede toetusel. Täname vanemaid, kes leidsid aega meisterdada ja küpsetada koos lastega! 

PILTE LAADAMELUST




Hommikul käis hambaarst laste hambaid kontrollimas ning kõik said õpetliku kalendri 




No comments:

Post a Comment