Tuesday, February 20, 2018

Veebruari info

Täidame Eesti Vabariigi sünnipäevaks koolimaja 100 paberist suitsupääsukesega. Palun tehke kodus perega 1  pääsuke, mille paneme koolimaja seinale. Kõik õpilased valmistavad ka koolis pääsukese. Nii saamegi 100 kokku. 

1. veebr etendus "Pollyanna" Tallinna Nukuteatris. Väljasõit kl 9. 45 Hagerist
http://www.nuku.ee/et/pollyanna

7. veebr   tähistame Kohila Gümnaasiumis Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva ajarännakuga aastasse 1918. Tegemist on kingitusega Eesti Vabariigile ning selles osalevad ligikaudu 50 kooli üle Eesti. Meie tegevus toimub Hageris: 
  • Tund Hageri muuseumis Virve Õunapuuga
  • Meisterdame Hageri noortekeskuse töötajatega. Võta kaasa ühevärviline t-särk, linik, padjapüür vms. Tekstiilivärvidega arhailise mustri kujundamine. KLÕPSA JA SAAD ÜLEVAATE TÖÖST
  • Vanaaja mängud
Ajalooõpetaja ettepanek: Ajarännakul taaselustame päeva, mil erinevates Eestimaa paikades saadi teada iseseisvuse väljakuulutamisest. Ehk siis läheme ajas tagasi 24. veebruari 1918.
Et see kõik oleks võimalikult tõepärane, siis riietume ajarännaku ajaks ümber sellistesse rõivastesse, mida võisid inimesed tol ajajärgul kanda. Tolleks päevaks riietuvad ümber ka kõik õpetajad
Riietu võimalusel ajastule kohaselt! 
14. veebr Sõbrapäeva post. Riietus: punane, roosa või südamlik
15. veebr Sõbrapäeva Playback kl 12.00. Hakka valmistuma!
Kristofer 4.klassist tegi plakati
21.veebr sõidavad õpilased otse Kohilasse, kus toimuvad ka tunnid ja aktused. Selga pidulik riietus.
23. veebr Pidulik rongkäik ja miiting Kohilas. Hommikul on tunnid Hageris, Kohilasse viib koolibuss. Bussid koju 12.50. 

Kooli juhtkond koostöös kooli arstiga otsustas:
1. Hageri majas suure haigestumise ja viiruse intensiivse leviku tõttu on suur soovitus jätta lapsed kolmapäeval, 21.02.2018  koju. Kes tunneb ennast täiesti tervena  ning kellel on kohustus või  sügav soov osaleda Vabariigi aastapäeva aktusel tuleb sel päeval, hommikul, Kohila majja aktusele. 
2. Neljapäeval ja reedel, kuupäevadel vastavalt  22.02 ja 23.02 on kõik Hageri lapsed kodus iseseisval õppetööl.

1 comment: